Zeljan Rakela | Гушни го Светот
Новости

Tag Archives: Zeljan Rakela

Жељан Ракела со подршка за “Гушни го светот”

Благодарност до Жељан Ракела, Хрватскиот легендарен авантурист, кој што ја презакажа презентацијата на својата книга, 300.000 км. мото авантура, за да дојде и да им даде совети и подршка на нашите Силве и Тони.      

Повеќе.. »