Kazakhstan | Гушни го Светот
Новости

Tag Archives: Kazakhstan

Гушки од Астана, Казакстан.

 

Повеќе.. »

Чувството кога далеку од дома, се чувствуваш како дома.

Чувството кога далеку од дома, се чувствуваш како дома. Голема благодарност до амбасадорот на МК во Астана, заедно со неговиот тим и семејството. Без нив навистина се ќе беше многу, многу тешко, скоро невозможно. Ви благодариме за се што правите за нас.  

Повеќе.. »