Хрватска | Гушни го Светот
Новости

Tag Archives: Хрватска

Жељан Ракела со подршка за “Гушни го светот”

Благодарност до Жељан Ракела, Хрватскиот легендарен авантурист, кој што ја презакажа презентацијата на својата книга, 300.000 км. мото авантура, за да дојде и да им даде совети и подршка на нашите Силве и Тони.      

Повеќе.. »

Подршка од Хрватска

Повеќе.. »