Утринска програма | Гушни го Светот
Новости

Tag Archives: Утринска програма

Силве и Тони со гостување на МРТВ

Гушни го светот, односно Силве и Тони со гостување на Македонската Радио Телевизија. Прекрасно дружење и поминато време со Кристина, во емисијата Македонија наутро.    

Повеќе.. »