Подршка | Гушни го Светот
Новости

Tag Archives: Подршка

Жељан Ракела со подршка за “Гушни го светот”

Благодарност до Жељан Ракела, Хрватскиот легендарен авантурист, кој што ја презакажа презентацијата на својата книга, 300.000 км. мото авантура, за да дојде и да им даде совети и подршка на нашите Силве и Тони.      

Повеќе.. »

Моторџиите со подршка за “Гушни го светот”

Традиционален првојануарски собир, на кој моторџиите изразија силна подршка за нашиот проект. Им благодариме на сите поединци и мото клубови.      

Повеќе.. »

Подршка од Америка

Повеќе.. »

Подршка од Грција

Повеќе.. »

Подршка од Бугарија

Повеќе.. »

Подршка од Босна

Повеќе.. »

Подршка од Србија

Повеќе.. »

Подршка од Црна Гора

Повеќе.. »

Подршка од Хрватска

Повеќе.. »

Подршка од Романија

Повеќе.. »