Нашето прво чедо | Гушни го Светот
Новости

Tag Archives: Нашето прво чедо

Ова е нашето прво чедо

Драги другари, пријатели, познаници и читатели Добре ни дојдовте на нашиот блог ” Гушни го светот”. Прв пат пишувам блог и едвам се убедив себе си дека не е многу страшно да го отпочнам овој отворен дневник и да го престорам животот во отворена книга.  Но, решив да бидам блогер, па што сака нека биде. Да ви се претставиме. Јас сум Силвана, за пријателите ...

Повеќе.. »