Меѓународна подршка | Гушни го Светот
Новости

Tag Archives: Меѓународна подршка

Подршка од Словенија

Подршка за нашиот проект “Гушни го Светот” – од словенска бајкерка. Поздрав до Ирина од Словенија!  

Повеќе.. »

Подршка од Бугарија

Повеќе.. »

Подршка од Босна

Повеќе.. »

Подршка од Србија

Повеќе.. »

Подршка од Црна Гора

Повеќе.. »

Подршка од Хрватска

Повеќе.. »

Подршка од Романија

Повеќе.. »

Подршка од Австралија

Повеќе.. »

Подршка од Германија

Повеќе.. »