Новости

Tag Archives: Кои сме ние моторџиите

Кои сме ние моторџиите?

Постои убедување дека тоа се пред се, лоши момци, криминалци, небањати, пијани, надувани битанги. Дека таа моторџиска “багра” води неморален живот и сл. Многу пати сум се прашувала зошто криминалецот качен на мотор, не е само криминалец, туку е моторџија, а зошто истиот криминалец во автомобил или пеш не го нарекуваат автомобилист или пешак туку едноставно криминалец. Да драги мои, ...

Повеќе.. »