Зошто гушкање? | Гушни го Светот
Новости

Tag Archives: Зошто гушкање?

Зошто гушкање?

Ова е мој втор текст на блогот. Најпрвин сакам да се заблагодарам на сите кои одвоија време, да го посетат блогот и да ми дадат подршка. Искрено бев позитивно изненадена од вашата посета и искрено ве гушкам сите. Денес сакам да ви објаснам зошто баш гушкање? Каде и во светот да живееме и на кој јазик да зборуваме, гушките сите ...

Повеќе.. »