Гевгелија | Гушни го Светот
Новости

Tag Archives: Гевгелија

Гевгелија го гушна светот

Силве&Тони беа топло пречекани од сончевата Гевгелија, и, иако без најава, без помпезност, онака како што ќе го гушкаат и светот, двајцата, со својот мотоцикл, тргнаа во собирање гушки од Македонија кои ќе ги споделуват со луѓе од над 45 држави на сите континенти поминувајќи над 100 илјади километри на копно. Топлите прегратки од Македонија овој пат доаѓаат од најјужниот ...

Повеќе.. »