Новости

Tag Archives: Берово

Берово го гушна светот

Во Источниот дел на Македонија, во Малешевската котлина, е сместен градот Берово. Град со највисока концентација на кислород на Балканот. Градот мами со тесните улички кои раскажуваат, за неговата богата историја и културни знаменитости. Недалеку од градот се наоѓаат Малешевските планини. Густата борова шума, измешаните бои на природата и Беровското езеро, ќе Ви го одземат здивот, ќе сфатите зошто Берово ...

Повеќе.. »