Австралија | Гушни го Светот
Новости

Tag Archives: Австралија

Стигнавме “дома”

Да, чувството тука во Перт е точно како да сме дома. После многу време се чувствуваме смирено, безбедно и добре дојдени.   За ова чувство се заслужни Ацо и Доци Шапкар и Мирче Лахтов заедно со неговата поубава половинa. Тука во далечниот Перт се гледа топлината на нашите иселеници Македонци кои секаде не дочекуваат со широко раширени раце за топла ...

Повеќе.. »

Подршка од Австралија

Повеќе.. »