Меѓународна подршка | Гушни го Светот
Новости

Меѓународната подршка за Силве & Тони, од ден во ден се шири. Од сите страни на светот доаѓаат искрени честитки со уште поискрени желби за успешно гушкање на планетата, за среќна и успешна реализација на ова несекојдневно патешестви со исклучително позитивни пораки и цели, да се гушант што е можно повеќе луѓе на патот околу планетата.

За вашата подршка, испраќајте пораки на нашата:

ФБ страница

☑ Е-маил ✉ info@embracetheworld.world

Тимот на “Гушни го светот“ – Македонија

Ве гушка сите и испраќа голема благодарност до сите кои досега ја дадоа подршката
за Силве & Тони, како и за проектот “Гушни го светот“ – Македонија.