Годишен финансиски извештај | Гушни го Светот
Новости

Годишен финансиски извештај

Во прилог го објавуваме годишниот финансиски извештај на организацијата Гушни го светот.

Подолу може да кликнете на линкот за да го погледнете.

 

Годишен финансиски извештај 2018

 

   Напишете го вашиот коментар

   *

   x

   Прочитај повеќе

   24-ти април, беше најемотивниот ден за нас

   После повеќе од 10 месеци на мотоцикл,поминати 30 држави на ...

   Стигнавме “дома”

   Да, чувството тука во Перт е точно како да сме ...