Прекрасно дружење | Гушни го Светот
Новости

Прекрасно дружење

Изминативе 3 дена се вистински празник за нас. Се дружиме со нашите Македонци кои деновите од својот одмор несебично ги споделуваат со нас и буквално не разгалуваат. За жал вечерва е нивната последна вечер во Бали.

Тие продолжуваат со нивниот одмор , а ние со нашата понатамошна авантура во Австралија. На моменти навистина се почувствувавме како да сме вратени дома, а тоа чувство после долго време е непроценливо.

Ви благодариме од 💖 се надеваме дека вака среќни и насмеани ќе го продолжиме нашето дружење после неколку месеци во Македонија.

 

   Напишете го вашиот коментар

   *

   x

   Прочитај повеќе

   24-ти април, беше најемотивниот ден за нас

   После повеќе од 10 месеци на мотоцикл,поминати 30 држави на ...

   Годишен финансиски извештај

   Во прилог го објавуваме годишниот финансиски извештај на организацијата Гушни ...