Дезинфекција и пакување на моторот | Гушни го Светот
Новости

Дезинфекција и пакување на моторот

Изминативе неколку дена, беа малку напорни. Моравме да се вратиме повторно на Јава, да организираме дезинфекција на моторот, како што налагаат Австралиските закони. Моторот е комплетно дезинфициран, спакуван и при пристигање во Австралија оди прво во карантин на проверка.
Царинските формалности, тука траea 7 часа, конечно печатите на карнетот за напуштање на Индонезија ги добивме, сега остануваат уште картите за нас за Перт.

 

 

   Напишете го вашиот коментар

   *

   x

   Прочитај повеќе

   24-ти април, беше најемотивниот ден за нас

   После повеќе од 10 месеци на мотоцикл,поминати 30 држави на ...

   Годишен финансиски извештај

   Во прилог го објавуваме годишниот финансиски извештај на организацијата Гушни ...