Австралија, доаѓаме... | Гушни го Светот
Новости

Австралија, доаѓаме…

Најубавата Новогодишна честитка ја добивме од Австралиска амбасада.

Нашите визи се одобрени и можеме да продолжиме за Австралија. За жал ќе мораме од тука, повторно да се враќаме до Сурабаја(Јава). Малку нелогично ама транспортот за моторот од Сурабаја за Перт е поефтин од тој од Тимор Лесте до Дарвин.

Австралија, доаѓаме…

 

 

   Еден коментар

   1. prekrasno vi posakuvam se najubavo i vi ja cestitam novata godina vasilica poz….

   Напишете го вашиот коментар

   *

   x

   Прочитај повеќе

   24-ти април, беше најемотивниот ден за нас

   После повеќе од 10 месеци на мотоцикл,поминати 30 држави на ...

   Годишен финансиски извештај

   Во прилог го објавуваме годишниот финансиски извештај на организацијата Гушни ...