Хондата е спремна за нови авантури | Гушни го Светот
Новости

Хондата е спремна за нови авантури

Денес денот посветен на Хондата. Мораше да се направи сервис. Нашите пријатели не однесоа во најдобриот сервис на Хонда со специјален оддел за биг бајк, бидејќи тука како што не информираа најголем мотор е 500 кубика и вистинска реткост е Хонда од 1000 кубика.

Дечките навистина со задоволство и многу педантно го завршија сервисот. Маслото кое го извадија го сликаа, до сега вака црно масло не извадиле од мотор.
Хондата е спремна за нови авантури, ама и покрај одличниот сервис и третман кој го доби, она највеќе го сака сервисот кај Сале.

#Hondamotorcycles #embracetheworld #гушнигосветот

 

 

 

   Напишете го вашиот коментар

   *

   x

   Прочитај повеќе

   24-ти април, беше најемотивниот ден за нас

   После повеќе од 10 месеци на мотоцикл,поминати 30 држави на ...

   Годишен финансиски извештај

   Во прилог го објавуваме годишниот финансиски извештај на организацијата Гушни ...