За се, се грижат они додека сме во Сурабаја. | Гушни го Светот
Новости

За се, се грижат они додека сме во Сурабаја.

Стигнавме во Сурабаја, главниот град на Источна Јава.

После подолго време не беше наша грижа кај ќе се сместиме и каде утре да го сервисираме моторот.
Наше беше да се јавиме на Кришна Ариф и Урип Сантосо. За се, се грижат они додека сме во Сурабаја.

Ви благодариме од ❤️

#гушнигосветот
#embracetheworld

 

 

   Напишете го вашиот коментар

   *

   x

   Прочитај повеќе

   24-ти април, беше најемотивниот ден за нас

   После повеќе од 10 месеци на мотоцикл,поминати 30 држави на ...

   Годишен финансиски извештај

   Во прилог го објавуваме годишниот финансиски извештај на организацијата Гушни ...