Јава е со многу подобри патишта од Суматра, но многу повеќе населена. | Гушни го Светот
Новости

Јава е со многу подобри патишта од Суматра, но многу повеќе населена.

На паузите никогаш не сме сами. Секогаш сме во друштво со локaлното население. Дури и непознавањето на јазикот не е пречка да им објасниме од каде доаѓаме и со каква намера.

 

#emracetheworld

 

 

   Напишете го вашиот коментар

   *

   x

   Прочитај повеќе

   24-ти април, беше најемотивниот ден за нас

   После повеќе од 10 месеци на мотоцикл,поминати 30 држави на ...

   Годишен финансиски извештај

   Во прилог го објавуваме годишниот финансиски извештај на организацијата Гушни ...