Вкусен индонезиски мед и марама за спомен | Гушни го Светот
Новости

Вкусен индонезиски мед и марама за спомен

И на Јава секојдневно се уверуваме каков прекрасен народ живее во Индонезија.

Геде, нашиот нов пријател не изненади со подароци за нас. Многу вкусен индонезиски мед и марама за спомен.

 

 

   Напишете го вашиот коментар

   *

   x

   Прочитај повеќе

   24-ти април, беше најемотивниот ден за нас

   После повеќе од 10 месеци на мотоцикл,поминати 30 држави на ...

   Годишен финансиски извештај

   Во прилог го објавуваме годишниот финансиски извештај на организацијата Гушни ...