Утрински сообраќај во Џакарта | Гушни го Светот
Новости

Утрински сообраќај во Џакарта

Густиот сообраќај во Џакарта е невозможно да се избегне. Тука е забрането движење на мотоцикли не само по автопат туку и по обиколницата. Така да моравме да се соочиме со екстремниот сообраќај во Џакарта.

Овој сообраќај е во 7 часот наутро.

 

 

   Напишете го вашиот коментар

   *

   x

   Прочитај повеќе

   24-ти април, беше најемотивниот ден за нас

   После повеќе од 10 месеци на мотоцикл,поминати 30 држави на ...

   Годишен финансиски извештај

   Во прилог го објавуваме годишниот финансиски извештај на организацијата Гушни ...