Пред и потоа.. | Гушни го Светот
Новости

Пред и потоа..

После 11 дена непрекинато возење под лоши временски услови, денес си дадовме ден за одмор.
Денот го користиме и за перење на моторот и ослободување на вишокот килограми кал.

На ладилникот и граната имаше дебел слој на зациментирана кал, поради која моторот почна да дига температура. Се надеваме дека сега и на него ќе му биде полесно.
Утре наутро, со нови сили продолжуваме понатаму.

 

 

   Напишете го вашиот коментар

   *

   x

   Прочитај повеќе

   24-ти април, беше најемотивниот ден за нас

   После повеќе од 10 месеци на мотоцикл,поминати 30 држави на ...

   Годишен финансиски извештај

   Во прилог го објавуваме годишниот финансиски извештај на организацијата Гушни ...