Збогум Суматра, хелоу Јава | Гушни го Светот
Новости

Збогум Суматра, хелоу Јава

Денес ја напуштивме Суматра, која ја возевме од крајниот север до југ. Суматра е шести најголем остров во светот.
Стигнавме на Јава, која е помал остров ама многу погусто населен.

Збогум Суматра, хелоу Јава.

 

 

   Напишете го вашиот коментар

   *

   x

   Прочитај повеќе

   24-ти април, беше најемотивниот ден за нас

   После повеќе од 10 месеци на мотоцикл,поминати 30 држави на ...

   Годишен финансиски извештај

   Во прилог го објавуваме годишниот финансиски извештај на организацијата Гушни ...