Во Суматра, како што кажуваат, одамна немале вакви патници. | Гушни го Светот
Новости

Во Суматра, како што кажуваат, одамна немале вакви патници.

Затоа на секое наше застанување, бараат да се фотографираат со нас. 🙂

 

 

   Напишете го вашиот коментар

   *

   x

   Прочитај повеќе

   24-ти април, беше најемотивниот ден за нас

   После повеќе од 10 месеци на мотоцикл,поминати 30 држави на ...

   Годишен финансиски извештај

   Во прилог го објавуваме годишниот финансиски извештај на организацијата Гушни ...