#гушнигосветот #emracetheworld | Гушни го Светот
Новости

#гушнигосветот #emracetheworld

И покрај многуте тешкотии со кои се соочуваме во Суматра, ја користиме секоја можна прилика да раскажеме за нашата држава и да ја споделиме топлината и мирољубивоста на Македонија.

#emracetheworld
#гушнигосветот

 

   Напишете го вашиот коментар

   *

   x

   Прочитај повеќе

   24-ти април, беше најемотивниот ден за нас

   После повеќе од 10 месеци на мотоцикл,поминати 30 држави на ...

   Годишен финансиски извештај

   Во прилог го објавуваме годишниот финансиски извештај на организацијата Гушни ...