Суматра | Гушни го Светот
Новости

Суматра

Пејзажите во Суматра се спектакуларни.


Вистинска штета е што имаат прилично лоши патишта, тесни, без банкини и во вака дoждлива сезона, нема простор кај да застанеш и направиш добра фотографија.


Единствениот матерјал ни е во го про камерата, кој не можеме да го пуштиме поради лошиот интернет.

 

   Напишете го вашиот коментар

   *

   x

   Прочитај повеќе

   24-ти април, беше најемотивниот ден за нас

   После повеќе од 10 месеци на мотоцикл,поминати 30 држави на ...

   Годишен финансиски извештај

   Во прилог го објавуваме годишниот финансиски извештај на организацијата Гушни ...