Кратка ама многу пријатна дружба со истомисленици | Гушни го Светот
Новости

Кратка ама многу пријатна дружба со истомисленици

На пат кон Куала Лумпур, кратко се дружевме со брачен пар бајкери од Малезија.

Тие возеа према Тајланд, а ние према Куала Лумпур.

Кратка ама многу пријатна дружба со истомисленици.

 

 

   Напишете го вашиот коментар

   *

   x

   Прочитај повеќе

   Ти благодариме Индра, покажа што значи да бидеш човек и одличен домаќин.

   Минатата ноќ беше многу тешка ,одеднаш се појавува сосема непознато ...

   Збогум Тајланд, добредојде Малезија

   На наше големо изненадување, границата помеѓу Тајланд и Малезија ја ...