Збогум Тајланд, добредојде Малезија | Гушни го Светот
Новости

Збогум Тајланд, добредојде Малезија

На наше големо изненадување, границата помеѓу Тајланд и Малезија ја пројдовме неочекувано брзо.

Малезија за добредојде, не пречека со дожд. 🙂

 

 

   Напишете го вашиот коментар

   *

   x

   Прочитај повеќе

   Ти благодариме Индра, покажа што значи да бидеш човек и одличен домаќин.

   Минатата ноќ беше многу тешка ,одеднаш се појавува сосема непознато ...

   Кратка ама многу пријатна дружба со истомисленици

   На пат кон Куала Лумпур, кратко се дружевме со брачен ...