Последен ден во Тајланд | Гушни го Светот
Новости

Последен ден во Тајланд

Денес е последната вечер од нашето патување во Тајланд, утре влегуваме во Малезија.

Тајланд ќе ни остане во сеќавање како прекрасна земја, земја на насмевките.

 

   Напишете го вашиот коментар

   *

   x

   Прочитај повеќе

   Ти благодариме Индра, покажа што значи да бидеш човек и одличен домаќин.

   Минатата ноќ беше многу тешка ,одеднаш се појавува сосема непознато ...

   Кратка ама многу пријатна дружба со истомисленици

   На пат кон Куала Лумпур, кратко се дружевме со брачен ...