Прв ден во трката со дождот останавме суви | Гушни го Светот
Новости

Прв ден во трката со дождот останавме суви

Иако облаците не бркаа цел ден, не успеаја да не стигнат, на време се засолнивме во еден хостел покрај патот, во селото Тхон Пла во јужен Тајланд. Сабајле продолжуваме понатаму.

 

 

   Напишете го вашиот коментар

   *

   x

   Прочитај повеќе

   Ти благодариме Индра, покажа што значи да бидеш човек и одличен домаќин.

   Минатата ноќ беше многу тешка ,одеднаш се појавува сосема непознато ...

   Кратка ама многу пријатна дружба со истомисленици

   На пат кон Куала Лумпур, кратко се дружевме со брачен ...