Непалците се гостопримлив народ | Гушни го Светот
Новости

Непалците се гостопримлив народ

Непалците се гостопримлив народ, а нашиот мотор и нашата приказна им привлекуваше посебно внимание.
Тука ретко кој слушнал за Македонија.

 

   Напишете го вашиот коментар

   *

   x

   Прочитај повеќе

   Ти благодариме Индра, покажа што значи да бидеш човек и одличен домаќин.

   Минатата ноќ беше многу тешка ,одеднаш се појавува сосема непознато ...

   Кратка ама многу пријатна дружба со истомисленици

   На пат кон Куала Лумпур, кратко се дружевме со брачен ...