Благослов за среќен пат | Гушни го Светот
Новости

Благослов за среќен пат

Добив благослов за среќен пат, а и си поиграв со неговата ќеркичка, влеговме да го посетиме неговиот дом направен од земја, и покрај големата сиромаштија, куќа исполнета со мир и среќа.

 

   Напишете го вашиот коментар

   *

   x

   Прочитај повеќе

   24-ти април, беше најемотивниот ден за нас

   После повеќе од 10 месеци на мотоцикл,поминати 30 држави на ...

   Годишен финансиски извештај

   Во прилог го објавуваме годишниот финансиски извештај на организацијата Гушни ...