Во некои села во Непал, слоновите си ги чуваат како домашни миленичиња | Гушни го Светот
Новости

Во некои села во Непал, слоновите си ги чуваат како домашни миленичиња

 

 

   Напишете го вашиот коментар

   *

   x

   Прочитај повеќе

   Ти благодариме Индра, покажа што значи да бидеш човек и одличен домаќин.

   Минатата ноќ беше многу тешка ,одеднаш се појавува сосема непознато ...

   Кратка ама многу пријатна дружба со истомисленици

   На пат кон Куала Лумпур, кратко се дружевме со брачен ...