Еден необичен ритуал во Непал | Гушни го Светот
Новости

Еден необичен ритуал во Непал

Еден необичен ритуал во Непал, кој го нарекуваат Агнихотра, основна цел е како што објаснуваат да се прочисти атмосферата, за потоа таа да те прочисти тебе.

 

 

   Напишете го вашиот коментар

   *

   x

   Прочитај повеќе

   Ти благодариме Индра, покажа што значи да бидеш човек и одличен домаќин.

   Минатата ноќ беше многу тешка ,одеднаш се појавува сосема непознато ...

   Кратка ама многу пријатна дружба со истомисленици

   На пат кон Куала Лумпур, кратко се дружевме со брачен ...