Посета на храмот Пашупатинах | Гушни го Светот
Новости

Посета на храмот Пашупатинах

Непалските индуси на реката Багмати, вршат кремирања, пепелта ја фрлаат во реката, во која играат децата.

 

 

   Напишете го вашиот коментар

   *

   x

   Прочитај повеќе

   Ти благодариме Индра, покажа што значи да бидеш човек и одличен домаќин.

   Минатата ноќ беше многу тешка ,одеднаш се појавува сосема непознато ...

   Кратка ама многу пријатна дружба со истомисленици

   На пат кон Куала Лумпур, кратко се дружевме со брачен ...