Прекрасна дружба во Бангког. | Гушни го Светот
Новости

Прекрасна дружба во Бангког.

Тука во Бангкок се запознавме со двајца Италијани Лука и Дени, беа воодушевени од нашата приказна. Лука не плени со неговата позитивна енергија, заразна насмевка и неговото познавање на странски јазици, помеѓу другите зборуваше и Српски, а по професија е познат диџеј во Винченца. Се надеваме дека повторно ќе ни се вкрстат патиштата.

 

 

   Напишете го вашиот коментар

   *

   x

   Прочитај повеќе

   Ти благодариме Индра, покажа што значи да бидеш човек и одличен домаќин.

   Минатата ноќ беше многу тешка ,одеднаш се појавува сосема непознато ...

   Кратка ама многу пријатна дружба со истомисленици

   На пат кон Куала Лумпур, кратко се дружевме со брачен ...