Патувањето до Патаја... | Гушни го Светот
Новости

Патувањето до Патаја…

Патувањето до Патаја помина одлично, по голема гужва, но по одлични патишта.
Едно предупредување за сите кои планираат да го посетат Тајланд со мотоцикл:
Мотоцикли од било која категорија се забранети да се движат на автопат. Казната изнесува 5.000 бати или 3 месеца затвор.

 

 

   Напишете го вашиот коментар

   *

   x

   Прочитај повеќе

   Ти благодариме Индра, покажа што значи да бидеш човек и одличен домаќин.

   Минатата ноќ беше многу тешка ,одеднаш се појавува сосема непознато ...

   Кратка ама многу пријатна дружба со истомисленици

   На пат кон Куала Лумпур, кратко се дружевме со брачен ...