Благодарност до целиот тим на Македонската амбасада во Делхи | Гушни го Светот
Новости

Благодарност до целиот тим на Македонската амбасада во Делхи

Благодарност до целиот тим на Македонската амбасада во Делхи, кои ни дадоа подршка за цело времетраење на нашиот престој.

Голема благодарност и до г-дин Идрис Фазлиоски, кој и покрај тоа што замина на год.одмор во Македонија, секојдневно се интересираше за нас.

 

 

 

   Напишете го вашиот коментар

   *

   x

   Прочитај повеќе

   Ти благодариме Индра, покажа што значи да бидеш човек и одличен домаќин.

   Минатата ноќ беше многу тешка ,одеднаш се појавува сосема непознато ...

   Кратка ама многу пријатна дружба со истомисленици

   На пат кон Куала Лумпур, кратко се дружевме со брачен ...