Посета на B&B Bahodir во Самарканд | Гушни го Светот
Новости

Посета на B&B Bahodir во Самарканд

Обичај е, сите кои ќе го посетат B&B Bahodir во Самарканд, да остават трага на ѕидот.
Нашата порака го доби централното место.

 

   Напишете го вашиот коментар

   *

   x

   Прочитај повеќе

   Ти благодариме Индра, покажа што значи да бидеш човек и одличен домаќин.

   Минатата ноќ беше многу тешка ,одеднаш се појавува сосема непознато ...

   Кратка ама многу пријатна дружба со истомисленици

   На пат кон Куала Лумпур, кратко се дружевме со брачен ...