Ги запознавме со нашата приказна и ги гушнавме | Гушни го Светот
Новости

Ги запознавме со нашата приказна и ги гушнавме

Традиционално правење на самса во специјални фурни. Самса е традиционално јадење, тестенина, полнета со мелено месо.

Вкусот е одличен. Печење на вид на ќебап, месото го ставаат на метални стапчиња и го печат на метална кутија, наполнета со жар.

На излегување налетавме на овие две прекрасни госпоѓи, кои се интересираа од кај доаѓаме. Накратко ги запознавме со нашата приказна и ги гушнавме.

 

   Напишете го вашиот коментар

   *

   x

   Прочитај повеќе

   Ти благодариме Индра, покажа што значи да бидеш човек и одличен домаќин.

   Минатата ноќ беше многу тешка ,одеднаш се појавува сосема непознато ...

   Кратка ама многу пријатна дружба со истомисленици

   На пат кон Куала Лумпур, кратко се дружевме со брачен ...