Убаво е чувството, кога најголемата ТВ во Казакстан - Туран ТВ, ќе ти отстапи простор | Гушни го Светот
Новости

Убаво е чувството, кога најголемата ТВ во Казакстан – Туран ТВ, ќе ти отстапи простор

Убаво е чувството, кога најголемата ТВ во Казакстан Туран ТВ, ќе ти отстапи простор.
Во дружбата со сопственикот Роман Ботабеков и фудбалските ветерани успеавме накратко да ги запознаеме со нашиот проект и нашата татковина.

Им објаснивме дека нашата Македонија, територијално е многу помала од Казакстан, ама во неа има многу природни убавини, прекрасна кујна, гостопримлив народ кој не ги дели луѓето по боја, вера , нација. Иако мала, Македонија е полна со љубов кон сите и сака да го гушне цел свет.

Секако ги поканивме сите да бидат гости во нашата преубава Македонија.

Линк од нашето гостување ќе постираме веднаш штом го добиеме.

 

 

   Напишете го вашиот коментар

   *

   x

   Прочитај повеќе

   Ти благодариме Индра, покажа што значи да бидеш човек и одличен домаќин.

   Минатата ноќ беше многу тешка ,одеднаш се појавува сосема непознато ...

   Кратка ама многу пријатна дружба со истомисленици

   На пат кон Куала Лумпур, кратко се дружевме со брачен ...