Благодарност до почесниот конзул во Алмати, Султан Мукшаев | Гушни го Светот
Новости

Благодарност до почесниот конзул во Алмати, Султан Мукшаев

Голема благодарност до нашиот домаќин во Алмати, господинот Султан Мукшаев, кој е почесен конзул на Македонија.
Тој ни овозможи да Алмати го доживееме во вистинско светло. Денешниот ден ќе остане врежан во нашата меморија.

 

   Напишете го вашиот коментар

   *

   x

   Прочитај повеќе

   Ти благодариме Индра, покажа што значи да бидеш човек и одличен домаќин.

   Минатата ноќ беше многу тешка ,одеднаш се појавува сосема непознато ...

   Кратка ама многу пријатна дружба со истомисленици

   На пат кон Куала Лумпур, кратко се дружевме со брачен ...