Чувството кога далеку од дома, се чувствуваш како дома. | Гушни го Светот
Новости

Чувството кога далеку од дома, се чувствуваш како дома.

Чувството кога далеку од дома, се чувствуваш како дома.
Голема благодарност до амбасадорот на МК во Астана, заедно со неговиот тим и семејството.
Без нив навистина се ќе беше многу, многу тешко, скоро невозможно.

Ви благодариме за се што правите за нас.

 

   Напишете го вашиот коментар

   *

   x

   Прочитај повеќе

   Ти благодариме Индра, покажа што значи да бидеш човек и одличен домаќин.

   Минатата ноќ беше многу тешка ,одеднаш се појавува сосема непознато ...

   Кратка ама многу пријатна дружба со истомисленици

   На пат кон Куала Лумпур, кратко се дружевме со брачен ...