Благодарност! | Гушни го Светот
Новости

Благодарност!

Бајкерите, секогаш си помагаат еден на друг. Момциве доцна синоќа кога пристигнавме во Троицк ни помогнаа околу нашето сместување и на моторот, бидејќи во гратчето не можеше да се најде поефтино сместување, наменето за странци.

Ви благодариме момци уште еднаш!

 

   Напишете го вашиот коментар

   *

   x

   Прочитај повеќе

   Ти благодариме Индра, покажа што значи да бидеш човек и одличен домаќин.

   Минатата ноќ беше многу тешка ,одеднаш се појавува сосема непознато ...

   Кратка ама многу пријатна дружба со истомисленици

   На пат кон Куала Лумпур, кратко се дружевме со брачен ...