Новости

Нашите гушкачи Силве и Тони, тргнаа на пат да го обиколат и да го гушнат светот!

    

Брачната двојка Митреви тргна на пат околу светот

Авантурите за кои мечтаеле како деца, решија да си ги остварат, но, велат целта им е да ја промовираат Македонија и Македонците секаде каде што ќе се упатат…

 

 

   Your email address will not be published. Required fields are marked *

   *

   x

   Прочитај повеќе

   Посета на B&B Bahodir во Самарканд

   Обичај е, сите кои ќе го посетат B&B Bahodir во ...

   Збогување со Казакстан, поточно со градот Шимкент

   Со мало задоцнување, го објавуваме нашето збогување со Казакстан, поточно ...

   Еден навистина тежок и напорен ден. Ташкент, Узбекистан

   Денешниот ден, беше еден од најнапорните до сега. Иако имавме ...