Упатуваме искрена благодарност до Mакедонскиот бренд “Кожувчанка“ за нивната подршка. | Гушни го Светот
Новости

Бидејќи убавите нешта одат заедно, ве известуваме дека од денес, екипата на “Гушни го светот“ не е веќе сама. Таа доби и Генерален покровител и тргнува на пат околу светот заедно со “Кожувчанка” Презентацијата на хуманите вредности на Македонија, ќе ја збогатиме со презентација на најдоброто од Македонија.

Упатуваме искрена благодарност до Mакедонскиот бренд “Кожувчанка“ за нивната подршка.

Силве и Тони, со екипата на “Гушни го светот.

 

   Напишете го вашиот коментар

   *

   x

   Прочитај повеќе

   Подржувачи на проектот “Гушни го Светот”