Скопје го гушна светот | Гушни го Светот
Новости

“Ајде да се гушнеме” беше мотото со кое ги повикавме нашите Скопјани за да го одбележиме светскиот ден на прегратката и да го гушнеме Скопје.

Насмеани лица, со широко отворени срца и раширени раце, насекаде околу нас. Да, имаше и такви кои не сакаа прегратки, ама како непоправливи оптимисти, ги памтиме само првите.

Нежниот топол допир е нешто што е потребно на секој, затоа и ви порачуваме: Гушкајте се што повеќе, гушкањето е поделотворно и од антидепресивите.

Голема благодарност на Ноќни волци- Македонија, Млади за љубов, МК Вепри и сите пријатели кои дојдоа да ја подржат нашата иницијатива.

 

 

   Напишете го вашиот коментар

   *

   x

   Прочитај повеќе

   Силве и Тони, заминаа да го гушнат светот!

   Нашите гушкачи Силве и Тони, тргнаа на пат да го ...

   20 Јуни 2018 плоштад “Јадран“ Скопје од 11 до 12 часот

   По речиси една година напорни подготовки, брачниот пар Силве&Тони, тргнуваат ...