Очекуваме ваша подршка | Гушни го Светот
Новости

На 1-ви јануари точно на пладне, традиционално, моторџиите го обележуваат почетокот на мото сезоната за престојната година.

Оваа година собирот ќе го збогатиме и ќе му пркосиме на ладното време, со топлите гушки на Силве и Тони од Гушни го светот.

Моторџиите се за нас нешто посебно, нивната подршка највеќе ни значи, не врзува иста страст и љубов, мотори во срцата и бензин во крвта.

Пријателските прегратки со новите моторџии и срдечните гушки со нашите стари пријатели ќе ни бидат стимул и сила за патувањето кое не очекува.

Ja очекуваме подршката од нашите моторџии и сите љубители на две тркала.

 

   Напишете го вашиот коментар

   *

   x

   Прочитај повеќе

   Силве и Тони, заминаа да го гушнат светот!

   Нашите гушкачи Силве и Тони, тргнаа на пат да го ...

   20 Јуни 2018 плоштад “Јадран“ Скопје од 11 до 12 часот

   По речиси една година напорни подготовки, брачниот пар Силве&Тони, тргнуваат ...