Што велат другите за нас - Радио МОФ | Гушни го Светот
Новости

[Интервју] Желбата на Силве и Тони да го обиколат светот на мотор и да пренесат прегратки од Македонија

„Светот денес полуде”, вели скопјанката Силвана Митрева додека по телефон ни ја објаснуваше идејата за обиколување на светот со мотор, сон што одамна го имале со својот сопруг Антон. „Сите истото нè мачи, сите ги имаме истите проблеми, каде и да сме.

   Напишете го вашиот коментар

   *

   x

   Прочитај повеќе

   Порталот motori.com.mk со сторија за нашите гушкачи

   Што велат другите за нас – ПлусИнфо

   Линк до објавата од ПлусИнфо